logo image

DE WAARD 8

4906 BC

Oosterhout

06 50 24 72 60

info@lemmenlearning.nl

Slideshow image Slideshow image Slideshow image

Maatwerktrajecten

Echt werken op maat

Lemmen Learning biedt maatwerk trajecten aan voor schoolbesturen, scholengroepen en individuele scholen. Zelfs voor individuele deelnemers zijn de trajecten op maat gemaakt. We hanteren daarbij een simpel maar doeltreffend concept:

U heeft een scholingsvraag en wij gaan daarover in gesprek. Wij maken een aanbod op maat in de vorm van een brochure en bieden dat aan tegen een totaalprijs. De prijs is gebaseerd op het aantal daadwerkelijke uren die de trainer ingezet moet worden om het leertraject te kunnen vormgeven. Ontwikkelkosten worden niet in rekening gebracht.

U stelt een groep samen en zo nodig zetten we het aanbod uit binnen ons netwerk. De kosten worden over de deelnemers verrekend. Op deze manier hebt u optimale inbreng op inhoud, duur, plaats en investering.

Nieuw is, dat we in toenemende mate gevraagd worden om medewerkers op te leiden om zelf studiemomenten te organiseren voor de eigen organisatie. Door  kennis intern te mobiliseren en te delen ontstaat kracht vanuit de eigen organisatie!